Betalingen en kosten
Wat gebeurt er als een koper niet betaalt?

Kopers moeten hun aankoop binnen 3 dagen nadat de veiling beëindigd is betalen. Als de koper niet binnen de periode van 3 dagen betaalt, zullen we meerdere betalingsherinneringen sturen via e-mail. Als we de betaling nog steeds niet hebben ontvangen, wordt de koper geblokkeerd om verdere biedingen op Catawiki te plaatsen en wordt de verkoop vervolgens geannuleerd.

Omdat we niet willen dat dit voor u voor ongemak zorgt, zullen we het kavel automatisch opnieuw aanbieden in de veiling, tenzij u anders besluit. Opnieuw aanbieden betekent dat uw onbetaalde kavels automatisch worden gekopieerd, opnieuw worden ingediend en worden goedgekeurd voor de veiling. De expert plant deze kavels vervolgens voor de eerst beschikbare veiling in. Uit ervaring blijkt dat bijna 70% van de opnieuw aangeboden kavels tijdens de volgende veiling wordt verkocht. U kunt altijd beslissen om een ​​bepaald kavel niet opnieuw aan te bieden als u dit niet wilt. We zullen u informeren over de mogelijkheden van het opnieuw aanbieden en via e-mail op de hoogte brengen van de vervolgstappen.

Als u een van uw onbetaalde kavels niet opnieuw wilt aanbieden voor de veiling, dient u op de volgende link te klikken om uw voorkeuren.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op