Hoe registreer ik me als verkoper?

Om u te registreren op Catawiki, kunt u klikken op> 'Zelf iets veilen' in de rechterbovenhoek van onze website. U kunt zich ook aanmelden via de blauwe > 'Verkoop via ons' knop rechts in het midden van de startpagina. Vervolgens klikt u op 'Maak gratis een account aan'. Om een account aan te maken, heeft u een e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Uw wachtwoord moet uit 8 tot 15 tekens bestaan. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail. Door op de link in de e-mail te klikken, bevestigt u uw registratie en activeert u uw account.