Ik probeer mij aan te melden, maar krijg de melding 'E-mailadres bestaat al'.

U kunt uw e-mailadres koppelen aan slechts één account. Mogelijk heeft u in het verleden al eens een account aangemaakt bij Catawiki. Wij adviseren u in dit geval een nieuw wachtwoord aan te vragen. U kunt gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina op ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken. U ontvangt dan een e-mail met daarin een link naar de pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt instellen.