Waarom heb ik een e-mail ontvangen met als onderwerp 'Uw Catawiki-account is gebruikt op een nieuw apparaat'?

Om uw account zo goed mogelijk te beveiligen, sturen we u automatisch een e-mail als we merken dat uw account wordt benaderd vanaf een onbekend apparaat. Als u deze accountactiviteit niet herkent, kunt u uw wachtwoord wijzigen om uw account te beschermen.

Was mijn Catawiki-account gehackt?

Om uw account en persoonlijke gegevens te beschermen, hebben we onlangs de beveiliging verbeterd van onze klantenaccounts. Als u deze e-mail ontvangt, betekent dit niet dat uw account is gehackt of betrokken was bij een incident. In het onwaarschijnlijke geval dat uw account is gehackt of u de activiteit niet herkent die wordt vermeld in de e-mail die we u hebben gestuurd, adviseren we u om uw wachtwoord te veranderen.

Krijg ik deze e-mail iedere keer wanneer ik inlog?

Nee, we sturen deze e-mail alleen als we het aanmeldingsverzoek van een onbekend apparaat detecteren. U kunt deze e-mail ontvangen voor elk apparaat dat u gebruikt om in te loggen op Catawiki. Dit is om ervoor te zorgen dat uw account veilig is en om u de best mogelijke service te bieden.