Indiening en evaluatie van kavels
Hoe gebruik ik een CSV-bestand om in bulk aan te bieden?
  • Als alle inhoud in één kolom wordt weergegeven bij het openen van de template, kan dit worden veroorzaakt door de taalinstellingen, omdat sommige talen komma's als decimaal scheidingsteken gebruiken. Microsoft herkent de komma niet als een scheidingsteken voor waarden in CSV-bestanden. Daarom worden ze standaard van elkaar gescheiden door een puntkomma (';'), wat tot deze opmaakproblemen leidt. Als alternatief raden we u aan om Google-spreadsheets of LibreOffice te gebruiken om bestanden te openen. U kunt ook de functie 'Gegevens> Tekst naar kolommen' in Microsoft Excel gebruiken om komma's te scheiden.
  • U kunt de kolommen 'Extern referentienummer' en 'Externe referentiekleur' gebruiken om een referentielabel en kleur toe te voegen aan uw kavel. Dit is alleen zichtbaar voor u en kan worden gebruikt voor interne referentie. Het label zal zichtbaar en doorzoekbaar zijn op het tabblad met beschikbare kavels en bestellingen.
  • Alle kolommen die beginnen met 'D:' zijn de specifieke kavelgegevens. Ons systeem genereert automatisch een titel en subtitel voor uw kavel op basis van de kavelgegevens die u invult.
  • Alle velden met meerdere waarden voor een gegeven kolom moeten van elkaar worden gescheiden door een puntkomma (';').
  • Alle velden met eenheden (zoals gewicht, volume, diameter, breedte, hoogte, hoogte_breedte, hoogte_breedte_lengte, kilometerstand, diepte) moeten worden ingevoerd als [nummer] _ [nummer] _ [nummer] _ [eenheid], bijvoorbeeld 20_30_40_cm.
  • Alle ja/nee-velden moeten worden ingevuld met 'ja' of 'nee'.
  • Alle valuta moeten worden ingevoerd in euro's (€). Voeg alsjeblieft geen € -symbool toe in de kolommen, alleen de numerieke waarde.
  • Voer getallen met decimalen in als 23.4 of "23,4". Gebruik dubbele aanhalingstekens voor een komma-scheidingsteken.
Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op