Indiening en evaluatie van kavels
Hoe werkt de nieuwe manier om kavels in te dienen?

Zodra je een account bij Catawiki hebt aangemaakt, klik je op ‘Verkopen’. Ons indieningsproces begeleid je stap voor stap.

Om te beginnen moet je kiezen of je wilt doorgaan met een bestaand concept of een nieuwe kavel wilt maken. 

 

Ten eerste: kies de categorie die het beste bij je kavel past.

Dit geldt niet als je doorgaat vanuit een bestaand concept.

Enkele voorbeelden van categorieën zijn antiek, oldtimers, sieraden, klassieke kunst, munten of boeken.

 

Volgende stap: foto's, details over het object, verzendinformatie en een geschatte waarde toevoegen

Dit deel van het proces heeft een navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm. Je kunt secties in willekeurige volgorde doorlopen en je kunt ook afsluiten en later terugkomen, omdat we je voortgang opslaan als concept. Je kunt het kavel indienen wanneer alle secties een groen vinkje hebben. Groene vinkjes betekenen dat dat specifieke gedeelte is ingevuld. 

 

Foto's uploaden

Om foto's vanaf een desktopcomputer te uploaden, sleep je ze naar het vak in het fotogedeelte van de tool die je gebruikt om het kavel in te dienen. Of je kunt op de uploadknop klikken, naar de foto's navigeren en ze selecteren.

Als je een mobiele telefoon of tablet gebruikt, kun je foto's uploaden of foto's maken met je apparaat. Om te uploaden, selecteer je de uploadknop en voeg je foto's toe vanuit je fotobibliotheek. Om een foto te maken, klik je op 'een foto nemen'. De camera van je apparaat wordt geopend en je kunt foto's van het object maken. Deze foto's worden toegevoegd aan het kavel dat je wilt indienen.

 

Kavelgegevens invullen

We hebben een aantal vooraf gedefinieerde velden om je te helpen je object correct te beschrijven en belangrijke informatie te verstrekken waar bieders naar op zoek zijn om met een gerust hart op je kavel te kunnen bieden. 

Tijdens het browsen selecteren de meeste van onze kopers specifieke details om hun zoekopdracht te verfijnen. De filters die ze gebruiken, zijn de kaveldetails die je selecteert bij het indienen van je kavel. Als je de juiste kavelgegevens uit de vervolgkeuzelijsten selecteert, krijg je:

- Betere zichtbaarheid en vindbaarheid van je kavels

- Hogere verkoopprijzen

 

Heeft je kavel een interessant verhaal te vertellen? Doen onze kaveldetails je object geen recht? Gebruik dan het beschrijvingsveld om ons te vertellen wat het uniek maakt.

 

Een voorbeeld bekijken van je kavel voordat je het indient

Zodra alle foto's, kavelgegevens en beschrijving, verzendinformatie en de geschatte waarde zijn toegevoegd, kun je een voorbeeld van je kavel bekijken. Dit is een goede manier om te controleren of alles in orde is voordat je het indient. Nadat je het voorbeeld hebt gecontroleerd, kun je het kavel indienen en gaat het naar een van onze experts.

 

Nadat het is ingediend

Onze experts nemen per e-mail contact met je op als je wijzigingen moet aanbrengen. Als dat niet nodig is, wordt het kavel geveild. Nadat je je hebt aangemeld, kun je je kavel volgen op het tabblad 'Mijn aangeboden kavels' in je account.


Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op