ALFA ROMEO SPIDER 2000 - bouwjaar 1978 - zwarte auto met beige interieur, Duitse H registratie

Omschrijving
ALFA ROMEO SPIDER 2000 - bouwjaar 1978 - zwarte auto met beige interieur, Duitse H registratie
DE ECHTE SPIDER 2000 met chroom en leder, Duitse documenten, technisch zeer goed, direct klaar om de weg op te gaan, het lakwerk heeft leeftijdsgerelateerde sporen van slijtage

Schitterende Alfa Romeo Spider 2000 - precies zoals het moet zijn - de perfecte auto voor een zonnige zomer, zwart met beige interieur en lichte kap.
Het is absoluut rijklaar, met een nieuwe Duitse APK keuring (TÜV), H kentekenplaten en Duitse registratie.
U wordt verliefd op deze kleine racer.
Deze Spider is geschikt voor dagelijks gebruik, het heeft een patina, alle onderhoudsbeurten zijn verricht, de auto is goed onderhouden. De Duitse APK keuring (TÜV) werd onlangs uitgevoerd na een grondige herziening. Een kleine roestplek op de bodem aan de voorkant werd vakkundig gerepareerd in een werkplaats die gespecialiseerd is in oldtimers.
De onderzijde is volledig gezond en de auto is de keuring gepasseerd zonder enige bezwaren.
Er zijn veel documenten in de map met de geschiedenis van de auto. De eerste eigenaar in Ulm, Duitsland heeft een volledig taxatierapport laten opstellen op 20 november 1978 en heeft de auto geregistreerd op 27 november 1978.
Er zijn facturen voor het werk dat werd verricht, met inbegrip van een complete revisie van de motor met zuigers, lagers, koppeling... voor meer dan 5000 D-mark. De transmissie was gereviseerd met inbegrip van synchronisatie-ringen...
De zitplaatsen werden opnieuw bekleed met beige leder gedurende de loop der jaren.
U kunt duidelijk in de beschikbare documenten zien dat de eigenaar van deze Alfa dol was op de auto en het zeer goed verzorgd heeft.
De Alfa heeft de H kentekenplaat in 2014 verkregen, het is moeiteloos voor de test geslaagd.
Natuurlijk heeft deze „kleine jongen“ een olieverversing gehad - zodat de zomervakantie direct kan beginnen, zonder ook maar enige moeite.

De Alfa kan worden bezichtigd en opgehaald in Berlijn, Duitsland.

Kavelgegevens
Merk
Alfa Romeo
Model Type
2000 SPIDER
Jaar
1978
Body stijl
Cabriolet
Kilometerstand
238254 km
Staat
Over het algemeen in goede staat
Certificaat beschikbaar
Ja
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen