Hanna-Barbera Productions - production setup & productietekening - Popeye - The All New Popeye Hour (1978)

Omschrijving
Hanna-Barbera Productions - production setup & productietekening - Popeye - The All New Popeye Hour (1978)
Formaat: cel 28 x 23 cm. en background 27,2 x 23,2 cm. Tekening: 31,8 x 26,6 cm.

Productiecel van Popeye met zijn blik spinazie uit the tv-serie The All New Popeye Hour (1978) op een niet-matchende handgeschilderde productie-achtergrond. Zo'n zogenaamde 'production setup' is op het gebied van animatiekunst het hoogst haalbare na een 'key setup', waarbij de handgeschilderde achtergrond wél matchend is. Cels met Popeye the Sailor Man zijn moeilijk te vinden. Deze cel is aan de bovenkant iets beschadigd, (zie foto's) maar dat is bij inlijsten makkelijk onzichtbaar te maken.

En een originele productietekening van Popeye uit dezelfde tv-serie. Popeye the Sailor Man werd populair in de jaren '30 toen Max en Dave Fleischer een hele reeks korte tekenfilms met deze zeeman maakte. Door de decennia heen zijn er diverse Popeye-series gemaakt, en deze tekening stamt uit de reeks die door de bekende Hanna-Barbera Studio gemaakt werd.

Vanwege de hoeveelheid kavels zal verzending plaatsvinden binnen maximaal 14 dagen na afloop van de veiling.

Voor meer interessante filmgerelateerde objecten zie ook onze wekelijkse Catawiki Iconisch speelgoed en filmmerchandise-veiling!

Kavelgegevens
Taal
Other
Serie
Other
Staat
Redelijk
Druk
Other
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen