Jaguar - MK2 / MKII 3.8 - 1960

Omschrijving
Jaguar - MK2 / MKII 3.8 - 1960
Deze Jaguar rijdt en stuurt als een moderne auto. Bij de restauratie is niets aan het toeval overgelaten.

Deze Jaguar MK2 is volledig nieuw opgebouwd met alleen originele onderdelen en bij twijfel werd altijd gekozen voor nieuw of de beste oplossing.

De 3800cc motor met 220 PK is volledig gereviseerd en draait vol vreugde en hangt zeer prettig aan het gas, met deze motor kun je comfortabel cruisen en rijdt u met gemak mee met het moderne verkeer. De automatische versnellingsbak is eveneens volledig gereviseerd en schakelt als een nieuwe, de combinatie van de 3.8 liter motor en de automaat is eigenlijk de grootste plus van deze auto. Het is een droom om in te rijden. De motor is natuurlijk matching met het chassis nummer en de auto komt naast met een Heritage Certificaat.

Het lakwerk is een 9 uit 10, dit alleen omdat de afgelopen jaren de auto gebruikt is voor club ritjes en er een paar gebruikssporen zitten, het chroomwerk is perfect met uitzondering van een klein plekje op de voorbumper rechts Niets bijzonders maar gezien de kwaliteit van de auto naar mijn mening het enige storende element. Het leer en verdere interieur zijn in nieuwstaat, maar zie de foto's en overtuig u zelf. World wide shipping available on expense of buyer.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldenzaal, Nederland.

Kavelgegevens
Merk
Jaguar
Model Type
MKII / MK2
Jaar
1960
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Limousine
Afgelezen kilometerstand
10161 mi
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Certificaat beschikbaar
Ja
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Staat (Algemeen)
In zeer goede staat
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen