Talbot Matra - Murena - 1981

Omschrijving
Talbot Matra - Murena - 1981
Mogelijk uit Nederland - restauratieproject of als donor voor onderdelen

Talbot Matra Murena uit 1981, te herstellen of als een perfecte donor.

Om te kunnen rijden ontbreken te veel onderdelen, echter is dit nog steeds een goede basis om te restaureren of te gebruiken als donor voor auto-onderdelen. Het chassis is vervaardigd in gegalvaniseerd plaatstaal, dus bijna corrosie-vrij. De carrosserie is gemaakt van fiberglas en is in goede staat, moet wel opnieuw worden gespoten.

Beschikt over al het glas met uitzondering van de achterklep. Het interieur vertoont slijtage vanwege de leeftijd, maar is vrij compleet. De afgelezen kilometerstand is 31.600 km, niet controleerbaar. Motorbak achter in goede conditie.

Centrale PSA 1600 cc motor (Poissy motor), is niet gestart. Hij heeft 3 stoelen op een rij. Zijn vorige eigenaar begon het restauratieproces en heeft het project een aantal jaar geleden verlaten. Beschikt niet over papieren noch sleutels, hij stond mogelijk geregistreerd in Nederland.

De auto staat in Xaló 03727 (Alicante), Spanje.

Biedingen zijn exclusief transport en export, tenzij anders vermeld.

Het is aan te bevelen het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen Neem contact op met Catawiki om een bezichtigingsafspraak te maken.

Kavelgegevens
Merk
Matra
Model Type
Murena
Jaar
1981
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
31682 km
Registratiepapieren
zonder registratiepapieren
Staat
Dient te worden gerestaureerd
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen