Alfa Romeo - Montreal - 1976

Omschrijving
Alfa Romeo - Montreal - 1976
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 25000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

BESCHRIJVING
Auto met regelmatige Italiaanse registratie, 3 eigenaren in totaal, laatste (zwarte vintage) kentekenplaten van Ravenna voordat registratie is geannuleerd, 2018 revisie.
De auto werd volledig gerestaureerd ongeveer 15 jaar geleden, in een perfect werkende staat, zeer goed voertuig in elk aspect, perfecte tapijten, nieuwe bekleding, dashboard in een zeer goede staat en niet aangetast door zonlicht, perfect werkende mechanische onderdelen, gereviseerd en perfect werkend originele Spica brandstoftoevoersysteem, volledig onderhouden, nieuwe bougies, nieuwe spoelen, nieuwe verdelerkap en nieuwe bougiekabels.
Geen tekenen van roest op de carrosserie, de bodem is in een perfecte staat.
Compleet met alle plastic details in de motorkap, en interieurverlichting, externe riembescherming enzovoorts.
Oorspronkelijke witte kleur met zwart interieur, overeenkomende nummers,
volledig herzien elektrische systeem tijdens de restauratie.
De onderkant van de auto is in een perfecte staat.
De Alfa Romeo Montreal is uitgerust met een voortstuwingsversnellingsbak, Bertone carrosserie en mechanica van het Giulia model. In 1970 werd het definitieve model tentoongesteld op de Autosalon van Genève: sindsdien begon de productie van de Alfa Romeo Montreal met allerlei kleurencombinaties en de mogelijkheid van maatwerk (op basis van aanvragen) voor een beter comfort, zoals: elektrische ramen, metallic lak en airconditioning. Deze bijzonder krachtige auto is uitgerust met een omgekeerde 5-ZF handgeschakelde versnellingsbak en bereikt 200 pk bij een toerental van 6500, 24 km bij een toerental van 4750, 224 km/u als maximale snelheid en 0-1 km in 28 s; 0-100 km/h in ongeveer 7 s.
Het kan worden bezichtigd in Cremona, Italië

Kavelgegevens
Merk
Alfa Romeo
Model Type
Montreal
Jaar
1976
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
25000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen