Een grote curieuze Leguaan

Omschrijving
Een grote curieuze Leguaan
20ste eeuw Europa

Het betreft hier een groot beeld van een Leguaan. Dit beeld kan buiten in de tuin geplaatst worden of binnen (naar keuze). Het is gemaakt van ijzer en is fraai gedecoreerd. De afmetingen van dit stuk zijn als volgt (+/-):

hoogte: 52 cm
Breedte: 84 cm

Het kavel wordt goed verpakt en aangetekend verstuurd. Aangerekende verzendkosten omvatten kosten van verzending verpakking en werk. Deze zijn definitief zoals aangerekend. Het kavel kan desgewenst altijd opgehaald worden, waarbij de verzendkosten volledig worden vergoed. In het spijtige geval dat uw kavel beschadigd aankomt zoeken wij naar een gepaste oplossing. Indien beschikbaar wordt een vervangstuk aangeleverd in het andere geval volgt een terugbetaling. Om aanspraak te maken op deze oplossing vragen wij u bij voorkeur melding van schade te maken aan stb-art binnen de vier dagen na ontvangst van het pakket. Indien wij deze melding later ontvangen kunnen wij deze niet meer verhalen op de verzekering.

Kavelgegevens
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen