Fiat - 500 L - 1970

Omschrijving
Fiat - 500 L - 1970
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaanse registratie - 96700 kilometers - In hele goede staat

GEGEVENS:
- Keuring: geldig tot 2019
- Aantal eigenaren: 1
- Motor: 500 cc
- Mechanisch: Origineel
- Zitplaatsen: 4
- Banden Nieuw

BESCHRIJVING
FIAT - 500 L uit 1970 met deurwijziging 500 D type. Gerestaureerd en met grote zorg aangepast. Mechanica 0 km, motor volledig onderhoud gekregen en alles gecertificeerd. Intact, in zeer goede staat, op maat gemaakt met "zelfmoord deuren". Volledige restauratie en certificaat, bout per bout. Auto heeft altijd in een garage gestaan, een echt Italiaans juweeltje, gereden in het zonnige Sicilië, ver weg van koud weer, ijs en sneeuw. Originele documenten. Aangepast interieur door een beroemde Florentijnse stoffeerder.
De koningin van de film, gebruikt in verschillende Italiaanse en Europese films.

Mogelijke levering via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, met kosten ten laste van de koper na de verkoop en na akkoord van beide partijen. Opmerking: Wij zijn niet verantwoordelijk voor het vervoer. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië duurt het enkele dagen om het vervoer te organiseren, en om te voldoen aan de administratieve vereisten voor de export, overeenkomstig de geldende wetten. Het voertuig wordt beschouwd als "opgehaald" wanneer het wordt overgenomen door het transportbedrijf. Export- en transportkosten zijn voor de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld, afhankelijk van het land van bestemming.

Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Sicilië), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
500 L
Jaar
1970
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
96700 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
In zeer goede staat
Certificaat beschikbaar
Ja
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen