Gulliver's Travels - handgeïnkte, handgeschilderde limited edition cel

Omschrijving
Gulliver's Travels - handgeïnkte, handgeschilderde limited edition cel
Fleischer Studios - Bijna nieuwstaat - 1 limited edition cel

Formaat: 45,4 x 29,4 cm - 125 ex. - Met Certificate of Authenticity

Handgeïnkte en handgeschilderde limited edition cel uit 1992, getiteld 'King Little of Lilliput'. Dit is cel nummer 60 uit een editiegroote van 125 stuks, gemaakt door Toon Art, Inc. en de Omniscope Company Inc. De cel is gecreëerd op basis van origineel artwork dat gebruikt is tijdens de productie van deze lange animatiefilm, die gemaakt werd tijdens de meest creatieve periode van de Fleischer Studio's. Op de cel staat een facsimile handtekening van Max Fleischer en het Fleischer Studio's zegel.
'Gulliver's Travels', naar het klassieke verhaal van Jonathan Swift, was een van slechts twee avondvullende tekenfilms die door de innovatieve studio gemaakt werden. Zij waren ook de bedenkers van zulke bekende karakters als Betty Boop en Popeye.
Ingelijst is een schitterende houten lijst met zuurvrij dubbel passepartout (passepartout-opening 30,0 x 24,5 cm.) en een tweede passepartout-opening met een koperen plaatje met de titel en het jaartal van de film. Met geplastificeerd Certificaat van echtheid.


Kavelgegevens
Object
limited edition cel
Aantal items
1
Serie
Gulliver's Travels
Titel
handgeïnkte, handgeschilderde limited edition cel
Staat
Bijna nieuwstaat
Tekenaar
Fleischer Studios
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen