Volvo - P1800S - 1964

Omschrijving
Volvo - P1800S - 1964
Kan worden opgehaald in: Nederland - met Amerikaans kenteken - 33000.0 mijlen - Dient te worden gerestaureerd

Te koop aangeboden een Volvo P1800S in zeer originele en complete toestand.
Het is een van de laatste ooit geproduceerde P1800S chassinummer 10772 met originele koehoorn bumpers. Deze auto is nog in het bezit van de originele B18 motor met dubbel carburateur, M40 versnellingsbak en overdrive dwz matching numbers!
Deze auto heeft heel lang in een amerikaanse schuur gestaan voordat wij hem in 2017 importeerden. Intussen hebben we de carrosserie helemaal kaal geschuurd en daar waar nodig nieuw plaatwerk in gelast (250 arbeidsuren) en opnieuw gespoten in de originele kleur (VOLVO 46, 100 arbeidsuren). De amerikaanse dealer die ons de auto heeft geleverd had de motor wel al weer tot leven gemaakt door er nieuwe olie en bougies in te doen en ons bevestigd met een video dat deze nog kan draaien, maar er zal nog het een en ander moeten gebeuren voordat de auto weer de weg op kan (denk aan remhydrauliek, koppeling hydrauliek, benzinepomp, uitlaat etc.) Op de foto's kunt u zien dat sommige onderdelen nog niet gemonteerd zijn maar in principe is de auto helemaal compleet op de sierlijst rechtsvoor en de hoekstukken van de achterbumper na. Ook de remmen, radiateur en dergelijke zijn dus wel aanwezig maar in een nog niet gerestaureerde conditie. De reserve price is laag gehouden omdat de auto van binnen en onderhuids nog opgeknapt moet worden en is voor u een kans om goedkoop aan een klassieke topper te komen. De auto wordt verkocht met europese invoerdocumenten en belasting is betaald.

Locatie: Delft, Nederland.

Kavelgegevens
Merk
Volvo
Model Type
P1800S
Jaar
1964
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
33000 mi
Registratiepapieren
met Amerikaans kenteken
Staat
Dient te worden gerestaureerd
Certificaat beschikbaar
Ja
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen