Marcel Simons - Lamp

Omschrijving
Marcel Simons - Lamp
Nederland - 2000 - Heden

Beste Designliefhebbers,

Ik ben in de gelegenheid om het RVS Lichtobject “atoom”, zoals eerder via Catawiki verkocht, in een grotere maat uit te voeren. 67,7 cm hoog, met een buitenste diameter van 78,7 cm ! Hiervan kan ik maximaal 40 stuks maken voor kantoor,- ontvangstruimtes enz. Zolang de voorraad strekt, kunnen echter ook designliefhebbers via Catawiki een exemplaar bemachtigen. Vaste reserveprijs is € 850,-.

Het model “diamant-atoom” bestaat uit 12 geborstelde bollen van (weerbestendig) RVS. M.b.v. verschillende, nauwkeurige mallen zijn de bollen zuiver symmetrisch aan elkaar verbonden tot een sterk omhulsel. In de binnenruimte is een Led-lichtbron aangebracht en wordt het licht via het RVS veelvuldig weerkaatst waardoor er een lichtgloed ontstaat.

Vanuit elk gezichtspunt bevind zich elk van de 12 bollen op dezelfde positie t.o.v. de andere bollen en staat elke geborstelde structuur vanuit het centrum naar buiten gericht. Deze "eenheid” in verscheidenheid merken velen op als “fascinerend en rustgevend tegelijkertijd”. Alle exemplaren worden genummerd en gesigneerd. Dit kavel-exemplaar heeft nummer 01.

Kavelgegevens
Aantal items
1
Object
Lamp
Ontwerper / Kunstenaar
Marcel Simons
Geschatte periode
2000 - Heden
Land van herkomst
Nederland
Staat
Als nieuw - ongebruikt
Gewicht
8 kg
Gedateerd
2018
Hoogte
68 cm
Diameter
79 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen