Rover - Mini British Open NO RESERVE - 1992

Omschrijving
Rover - Mini British Open NO RESERVE - 1992
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 51000 km

- Geldige keuring: nee
- Documenten: Italiaans
- Vorige eigenaars: 2

BESCHRIJVING
Rover Mini British Open uit 1992, ZONDER MINIMUMVERKOOPPRIJS, met originele mechanica, zeer goede motor met routineonderhoud regelmatig uitgevoerd. Origineel interieur in goede staat, volledig werkend elektrisch zonnedak. Carrosserie heeft een kleine restauratie nodig, de lak is lichtjes versleten op de motorkap. Geen schade. Gezonde auto, bleef jarenlang in een garage. Werkend voertuig.

Het vervoer kan geregeld worden via een bedrijf gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord van beide partijen ten laste komen van de koper. Als het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor export in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. De kosten van de exportdocumenten en van het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat het organiseren van het vervoer een optionele service is en dus geen verplichting. De verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade ligt bij het transportbedrijf.

Let op: Aarzel niet om bij enige twijfel contact met ons op te nemen. We staan volledig tot uw beschikking.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Rover
Model Type
Mini British Open NO RESERVE
Jaar
1992
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
51000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Cilinderinhoud
1300
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen