De Tomaso - Deauville Blindato - 1986

Omschrijving
De Tomaso - Deauville Blindato - 1986
Kan worden opgehaald in: Italië - Sales Act en PRA Chronology - 50000 km - 3 Zeer goede staat - zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Uniek „Armoured Edition“ exemplaar, zeldzame De Tomaso Deauville tweede serie met 89.000 km. Volledig gepantserde De Tomaso voor meneer Keller, eigenaar van het Keller bedrijf dat treinen voor de Italiaanse Staatsspoorwegen leverde. Deze bijzondere auto werd door de eigenaar besteld nadat hij een magistraat ontmaskerde die steekpenningen aannam om rijke ondernemers op Sardinië te behoeden voor ontvoerders. De magistraat pleegde zelfmoord door zichzelf dood te schieten tijdens het proces.
Uit angst voor repercussies bestelde meneer Keller dit volledig gepantserde model voorzien van CB radio en brandblussysteem. Volledig gepantserd met topkwaliteit Kevlar vezels.

Enig in zijn soort (er is alleen een ander exemplaar, maar van de eerste serie, die is tentoongesteld in het Italiaanse Politie Museum). Slechts 89.000 km met originele mechanische onderdelen. De auto heeft gedurende meer dan 20 jaar binnen stilgestaan, het heeft dus een onderhoudsbeurt nodig om het weer in een werkende staat te brengen.
"Bewaarde" auto met eerste lak, gezond en roestvrij, met tekenen van veroudering en niet-gebruik. Het interieur is in een goede staat gezien de leeftijd.

Alle historische documenten van de auto zijn geattesteerd door de Italiaanse politie en de Guardia di Finanza. De auto heeft echter geen documenten en wordt alleen met een koopcontract, verkoopfactuur en ACI chronologisch verslag verkocht. Het is mogelijk het voertuig in Italië te registreren via ASI (Automotoclub Storico Italiano).
Controleer a.u.b. of het voertuig kan worden geregistreerd in uw land.


Transportmogelijkheid via een bedrijf gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, kosten zijn ten laste van de koper (met zeer interessante tarieven), in overleg tussen de partijen na de verkoop. Aan het einde van de veiling, indien u de winnende bieder bent, gelieve onmiddellijk contact met ons op te nemen voor een offerte en om alles te regelen. Let wel: Wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Kosten met betrekking tot de exportdocumenten en het transport dienen door de koper te worden betaald. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.


De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Monza (Italië).

Kavelgegevens
Merk
De Tomaso
Model Type
Deauville Blindato
Jaar
1986
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Hatchback
Kilometerstand
50000 km
Registratiepapieren
Sales Act en PRA Chronology
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Bruin
Paardenkracht
300
Cilinderinhoud
5800
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen