Fiat - 500 L - 1969

Omschrijving
Fiat - 500 L - 1969
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 0 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

- Geldige keuring tot: 2021
- Eigenaars: 1
- Mechanica: origineel
- Banden: nieuw

Beschrijving:
Mooie Fiat - 500 F uit 1969, volledig gerestaureerd eind 2015 door een gespecialiseerd Fiat-centrum. Het voertuig is altijd in het warme en zonnige Sicilië geweest, ver weg van kou, ijs en sneeuw.

De professionele restauratie kostte ruim €20.000, gerestaureerd tot de allerlaatste bout, aangepast interieur gemaakt door een stoffeerder gespecialiseerd in klassiekers, tientallen uren werk geïnvesteerd. Gezonde carrosserie, in uitstekende staat, gepolijst en glanzend. Mechanica 650 met gesynchroniseerde versnellingsbak, nieuwe motor met 0 km, vakkundig gereviseerd door een Fiat-monteur met tientallen jaren ervaring. Nieuwe banden met het reservewiel nog met fabriekssticker en nooit gebruikt.

Een unieke auto, een combinatie van chique en zachte vintage in een speciale editie. Gebruikt in verschillende fotoshoots en op voorpagina‘s van mode en vintage magazines voor wereldwijde Italiaanse exports.


Mogelijkheid van vervoer, het voertuig kan toevertrouwd worden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationale en internationale transporten, met kosten ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen nadat de verkoop is voltooid. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië, dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten met betrekking tot de exportdocumenten en het transport dienen volledig door de koper te worden betaald. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.

Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone, Ragusa (Sicilië), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
500 L
Jaar
1969
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Hatchback
Kilometerstand
0 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
24
Cilinderinhoud
652
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen