Urbanus (speciaal kavel voor het Goede doel) - De vuilnisheld - Ingekaderde gesigneerde digitale Urbanus-print t.b.v. het zeepreventorium de Haan (2018)

Omschrijving
Urbanus (speciaal kavel voor het Goede doel) - De vuilnisheld - Ingekaderde gesigneerde digitale Urbanus-print t.b.v. het zeepreventorium de Haan (2018)
Urbanus / Eyeworks (Paul De Blieck, Erik Verkerk en Joost Van Den Bosch) - Oplage 1 ex - Nieuwstaat - 1 Originele tekening(en)

Op de eerste zondag van de Lente pleiten wij voor minder plastic en andere troep door een grote strandschoonmaak in samenwerking met alle Belgische surfclubs en enkele gemeenten in Frankrijk en Nederland.

In samenwerking met Eyeworks en hun nieuwste film Urbanus: de vuilnisheld, veilen wij een digitale print van Urbanus op gestructureerd aquarel papier van Hahnemühle binnen het thema Marien afval.

De unieke tekening is een digitale print op gestructureerd aquarel papier van Hahnemühle en werd mooi ingekaderd. Het formaat is 60 x 80 cm.

Deze zal overhandigd worden op de hoofdlocatie De Windhaan in De Haan op 24 maart 2019.
De winnaar van dit kavel, kan daar bij aanwezig zijn en het daarna direct meenemen (mits er is betaald uiteraard). Ook kan het kavel verstuurd worden, na 24 maart.

De opbrengt van deze tekening gaat integraal naar een lokaal goed doel: het zeepreventorium in De Haan.
Het Zeepreventorium is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met chronische aandoeningen. Ze bieden gespecialiseerde zorg voor iedere patiënt met gelijk welke aandoening in een unieke omkadering aan zee in huiselijke sfeer.

Catawiki ondersteunt deze actie door de veiling te faciliteren en daarbij geen verkopers-kosten te rekenen. Met dank aan Urbanus, Eyeworks, alle Belgische surfclubs en enkele gemeenten in Frankrijk en Nederland en allen die hier verder aan hebben meegewerkt.
Kavelgegevens
Object
Originele tekening(en)
Aantal items
1
Taal
Nederlands
Serie
Urbanus (speciaal kavel voor het Goede doel)
Titel
De vuilnisheld - Ingekaderde gesigneerde digitale Urbanus-print t.b.v. het zeepreventorium de Haan
Jaar meest recente item
2018
Staat
Nieuwstaat
Extra's
Gesigneerd
Tekenaar
Urbanus / Eyeworks (Paul De Blieck, Erik Verkerk en Joost Van Den Bosch) - Oplage 1 ex
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen