Tissot - Seastar Day-Date - Ref. 47207 - Heren - 1970-1979

Omschrijving
Tissot - Seastar Day-Date - Ref. 47207 - Heren - 1970-1979
Quartz - Verguld


Sierlijke vintage Tissot Seastar Day-Date van eind jaren70 welke is voorzien van een splinternieuwe, bruin lederen band.

Deze mooie Tissot heeft een vergulde kast van 35 bij 39mm. Hierdoor draagt het horloge relatief groot.

De goudkleurige wijzerplaat heeft een geborstelde structuur en lange, opgelegde uurindexen. De geborstelde structuur is een prachtig detail.
Verder zijn de wijzerplaat en wijzers voorzien van het originele Tritium wat afgelopen 40 jaar mooi is verkleurd.

Het Tissot 3233 uurwerk met Dag / datumaanduiding loopt uitstekend en is voorzien van een Quickset datumfunctie. De tijdsverstelling werkt soepel en het uurwerk is voorzien van een nieuwe batterij. Weer klaar voor jaren draagplezier!

De echt lederen bruine band is geschikt voor polsen tot 19,5cm en past schitterend bij het horloge. De kroon is het originele exemplaar en gesigneerd met het Tissot symbool. Wij hebben ervoor gekozen het horloge origineel te houden, maar het glas kan eventueel vervangen worden in verband met diverse krasjes.

Tissot was in de jaren 70 een luxe Zwitsers horlogemerk wat nauw samenwerkte met Omega. Een horloge als dit zal enkel nog in waarde stijgen. Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.


Kavelgegevens
Merk
Tissot
Model
Seastar Day-Date
Referentienummer
Ref. 47207
Geslacht
Heren
Periode
1970-1979
Uurwerk
Quartz
Materiaal kast
Verguld
Type
Analoog polshorloge
Verzekerde verzending.
Ja
Staat
Werkend, met zichtbare gebruikssporen
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen