Cees Braakman - Pastoe - Wandmeubel (1) - Japanse serie, U-serie

Omschrijving
Cees Braakman - Pastoe - Wandmeubel (1) - Japanse serie, U-serie
Nederland - 1950-1959 - Hout, Teak

Origineel Pastoe wandmeubel bestaande uit twee achterpanelen van 205 cm hoog en 75 cm breed, w.s. origin pine. Totale breedte dus 150 cm. Met koperen pennen zitten de panelen verbonden. Het geheel hangt op slim ontworpen houten strip (zie detailfoto).

Het wandmeubel komt met 8 originele teak fineer boekenplanken (22 cm diep, 75 cm breed, 2,5 cm dik) met wederom heel mooi ontworpen klemmen, 12 zwartmetalen plankendragers en originele koperen pennen. Alles in totaal originele staat, niet geverfd of opnieuw gelakt.

De planken zijn naar wens te rangschikken. De planken hebben jarenlang op dezelfde hoogte gezeten, op de panelen is op paar plekken enige verkleuring te zien. Zie foto's. Op de boven en onderzijde van de panelen zitten hier en daar kleine beschadigingen met wat splinters. Valt niet erg op. Aan achterzijde heeft een van de panelen een origineel metalen plaatje met het Pastoe logo.

In overleg is het mogelijk de kast (via Brenger.nl) te laten ophalen en bezorgen in NL (bijv. Maastricht +/- 100,-) en Belgie (bijv. Brussel 150,-). Verder in Europa kan ook (bijv. Parijs 350,-).

Kavelgegevens
Aantal items
1
Object
Wandmeubel
Materiaal
Hout, Teak
Ontwerper / Kunstenaar
Cees Braakman
Fabrikant / Merk
Pastoe
Model / Naam
Japanse serie, U-serie
Geschatte periode
1950-1959
Land van herkomst
Nederland
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Afmetingen
205×24×150 cm
gewicht
50 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen