Decoratief object - Koppel klassieke autohoorns / klaxons - 1980

Omschrijving
Decoratief object - Koppel klassieke autohoorns / klaxons - 1980
2 items - Zo goed als nieuw - 8×8×21 cm - Koper

Een kleine collectie van 2 brocante autohoornen. De hoornen zijn gemaakt van koper/messing en de balgen/handvaten zijn van rubber. De afmetingen van deze stukken zijn ongeveer:

Breedte: (+-) 20 cm


Het kavel wordt goed verpakt en aangetekend verstuurd. Aangerekende verzendkosten omvatten kosten van verzending verpakking en werk. Deze zijn definitief zoals aangerekend. Het kavel kan desgewenst altijd opgehaald worden, waarbij de verzendkosten volledig worden vergoed. In het spijtige geval dat uw kavel beschadigd aankomt zoeken wij naar een gepaste oplossing. Indien beschikbaar wordt een vervangstuk aangeleverd in het andere geval volgt een terugbetaling. Om aanspraak te maken op deze oplossing vragen wij u bij voorkeur melding van schade te maken aan stb-art binnen de vier dagen na ontvangst van het pakket. Indien wij deze melding later ontvangen kunnen wij deze niet meer verhalen op de verzekering. .

Kavelgegevens
Type object
Decoratief object
Kwalificatie
Other
Aantal items
2
Model/Titel
Koppel klassieke autohoorns / klaxons
Materiaal
Koper
Staat
Zo goed als nieuw
Afmetingen
8×8×21 cm
Jaar (jongste object)
1980
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen