Panini - Leeg album + 80 losse zakjes Brasil 2014

Omschrijving
Panini - Leeg album + 80 losse zakjes Brasil 2014
Nieuwstaat. - ***Free shipping to Italy***

Aangeboden ter veiling hier een kavel van Panini bestaande uit 1 x een origineel en leeg album, en 80 originele en nog ongeopende zakjes van Brasil 2014. Het WK voetbal dat werd gespeeld in Brazilië, dit album en alle zakjes zijn in nieuw staat bewaard gebleven met als inhoud van de zakjes steeds vijf plaatjes, waarmee het totale aantal plaatjes komt op 400 stuks. Om deze verzameling helemaal compleet maken zijn er dan bij elkaar 639 stickers nodig.

Bekende spelers van dit voorlaatste WK voetbal die je in deze pakjes zou kunnen treffen zijn o a Ronaldo, D Silva, E Hazard, J Cillessen, M Depay, Neymar, T Kroos, P Pogba, K de Bruyne, C L Yong, L K Ho, M Götze, T Kroos, T Courtois, R Lukaku, D van Buyten, S de Vrij, R v d Vaart, G Buffon, W. Sneijder, A Robben, R van Persie en nog vele andere namen van diverse leagues.

Deze zakjes zijn leuke aanwinsten voor de verzameling, en ze kunnen ook nog flink toenemen in waarde met de tijd, maar het kan ook aardig zijn om ze een keer open te scheuren, bekijk alle foto s van dit kavel goed voor een eigen volledige indruk, zo veel mogelijk kanten van het kavel staan op de foto, en het kavel zal met de uiterste zorg worden verpakt om de kans op schade tot het minimale te beperken, eerst d m v een folie van noppen, met hier omheen een stevige doos, de verzending van dit object is in NL en voor andere landen waar ook ter wereld als aangetekend, en inclusief verzekering, de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats na 3 werkdagen na de ontvangst van de betaling, voordelige verzendkosten bij het winnen van meer kavels, alIe kavels die voor boven de 100 euro er uit gaan zullen zonder meer kosten met een extra verzekering worden verstuurd, andere opties voor verzending dan d m v PostNL behoren op verzoek tot de opties, neem dan s v p direct contact op na afronden van de betaling.

Afwezig bijvoorbeeld i v m vakantie, geen probleem, het kavel kan op verzoek, en in onderling overleg, ook later worden toegestuurd.

Are you interested in discovering similar lots?
Use hashtag #Panini in the search bar! .

Kavelgegevens
Merk
Panini
Object
Leeg album + 80 losse zakjes
Titel/Naam
Brasil 2014
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
***Free shipping to Italy***
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen