Panini - Compleet album Voetbal 93

Omschrijving
Panini - Compleet album Voetbal 93
Bijna nieuwstaat. - ***Free shipping to Italy**** - Schitterend exemplaar

**** Free shipping to Italy ****

Hierbij wordt aangeboden van Panini een compleet album van Voetbal 93, dit betreft een editie van de Nederlandse Eredivisie van het seizoen 1977/78, het zestiende door Panini uitgegeven album. Dit album is echt in schitterende staat bewaard gebleven, gebruikssporen zijn praktisch niet te vinden en verwaarloosbaar, dat geldt voor kaft, maar ook voor de pagina's en de stickers, de pagina's van het album zitten nog zeer stevig in de niet, en verder is het album volledig onbeschreven. Met groot formaat stickers, dit seizoen werd Feyenoord kampioen, voor PSV en Ajax, en SVV/Dordrecht degradeerde rechtstreeks naar de 1e divisie. Fortuna en Den Bosch enkele weken later, en Dennis Bergkamp werd de topscorer met 26 goals.

Inclusief de bekende sterren van toen zoals o m R de Boer, F de Boer, E ten Hag, J Streppel, J van Halst, E Sturing, D BIind, W Jonk, S Valckx, J P v Gastel, H v Breukelen, J Kiprich, T Bos, M Keizer, P Cocu, P Bosvelt, A Pastoor, H Fraser, R Blinker, G Taument, B Zuurman, W Smolarek, M Reiziger, M Overmars en nog diverse anderen.

Bekijk de foto's van dit kavel goed voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van het kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventueel schade tot een minimum te beperken, eerst d m v een folie met noppen en met een stevig doosje hier omheen, de verzending van het object is in het geval van NL en andere landen waar ook ter wereld per aangetekend, en met verzekering, de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij winnen van meer dan een kaveI, de kavels die voor boven de honderd euro er uit gaan zullen zonder meer kosten met extra verzekering verzonden worden, andere opties van verzending dan d m v Post NL behoren op verzoek tot de mogelijk heden, maar neem in dat geval s v p direct na afronding van de betaling contact op.

Afwezig i v m vakantie, geen probleem, op verzoek en in overleg, kan het kavel ook op een later moment toegezonden worden.

Are you interested in discovering similar lots?
Use the hashtag #Panini in the search bar!

Kavelgegevens
Aantal dubbele kaarten / stickers
0
Merk
Panini
Object
Compleet album
Titel/Naam
Voetbal 93
Staat
Bijna nieuwstaat.
extra‘s
***Free shipping to Italy**** - Schitterend exemplaar
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen