Aermacchi - Ala d'Oro - Replica - 350 cc - 1970

Omschrijving
Aermacchi - Ala d'Oro - Replica - 350 cc - 1970
Staat: Goed - Registratiepapieren: met Italiaans kenteken - Locatie: Italië

Klassieke motorfiets, met een enkele-cilinder 350cc motor, meervoudige winnaar onder de Japanse tweetakt-motoren in de racewereld.

Geregistreerd bij het FMI historisch register met nr. 2138 uit 03/07/1993 als Aermacchi Ala D’Oro-type.

Bouwjaar 1970, framenummer 252008.

Dit voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Viterbo, Italië. Biedingen zijn exclusief kosten voor eigendomsoverdracht, uitschrijvingskosten (nodig voor export of transport), tenzij anders aangegeven. Voor het maken van een afspraak om dit voertuig te bezichtigen kunt u contact opnemen met Catawiki.
Dit is een gebruikt voertuig. Het wordt aanbevolen het voertuig te bezichtigen alvorens te bieden om teleurstelling achteraf te voorkomen. Transportoptie en levering naar extra-EU landen ook mogelijk, Europees overeenstemmingscertificaat beschikbaar op verzoek tegen extra betaling.
De beschrijving van de functies van het voertuig kan onbedoelde fouten of onnauwkeurigheden bevatten, als gevolg van transcriptie of drukfouten.

Deze motorfiets heeft geen documenten voor gebruik op de openbare weg. Alvorens een bod te doen, controleer a.u.b. eerst de regelgeving omtrent voertuigregistratie. Noch de verkoper noch Catawiki is verantwoordelijk voor een nieuwe registratie van het voertuig.

Verkocht zonder garantie.

Kavelgegevens
Merk
Aermacchi
Soort Model
Ala d'Oro - Replica
Motorinhoud (in cc)
350
Eerste registratiejaar
1970
Staat
Goed
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Kilometerstand
3000 km
Framenummer
252008
Bevindt zich in
Italië
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen