Suzanne Lloyd (Robert Wagner) - Harold Lloyd's Hollywood Nudes in 3D - 2007

Omschrijving
Suzanne Lloyd (Robert Wagner) - Harold Lloyd's Hollywood Nudes in 3D - 2007
Erotica, Fotografie - Aantal: 1 - Boek

Suzanne Lloyd (Robert Wagner) - Harold Lloyd's Hollywood Nudes in 3D - Edition Skylight - Engels - 2007 - 154pp - Hardcover - 26 cm x 26 - met 3D-bril!

Dit prachtige geïllustreerde boek bevat een unieke, eerder ongepubliceerde verzameling Hollywood-sterren, geschoten uit de jaren veertig tot de jaren zeventig - in 3D! Doe de bijgevoegde 3D-bril op en geniet van de bounces. "Naar mijn mening bevat dit boek enkele van de mooiste Hollywood-modellen die ooit zijn gefotografeerd, je moet onthouden dat er in de jaren vijftig geen plastische chirurgie was en al deze meiden zijn echt" the real deal "... Harold Lloyd was Als filmpionier in de vroege dagen van de filmgeschiedenis en later in het leven met 3D-fotografie, toen in de jaren vijftig mannenbladen in zwang raakten, fotografeerde Harold niet alleen naaktmodellen, maar deed dat ook driedimensionaal! " Robert Wagner

Verzending: Zal goed ingepakt en verstuurt worden met track & trace per PostNL.

Kavelgegevens
Object
Boek
Aantal boeken
1
Onderwerp
Erotica, Fotografie
Auteur/ Illustrator
Suzanne Lloyd (Robert Wagner)
Boektitel
Harold Lloyd's Hollywood Nudes in 3D
Staat
Zeer Goed
Publicatiejaar oudste item
2007
Druk
Eerste druk in dit formaat
Taal
Engels
Originele taal
Ja
Uitgever
Edition Skylight
Band
Harde kaft
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen