Panini - 3 originele ongeopende boxen South Africa 2010

Omschrijving
Panini - 3 originele ongeopende boxen South Africa 2010
Nieuwstaat. - ongebruikt in plastic seal

Hierbij wordt aangeboden van Panini - World Cup South Africa 2010: drie ongeopende (en nog geseald) originele boxjes met drie ongeopende zakjes van dit toernooi hierbij los als extra's, deze boxjes zijn nu negen jaar oud en ongeopend en zitten dan ook nog in de originele plastic verpakking, in de 300 zakjes zitten in totaal 1500 plaatjes, in een boxje kan altijd ergens een minimaal ingedeukt plekje of plooitje zitten, maar geen schade; zo komen de boxjes uit de doos van de fabriek, het WK werd dit jaar gewonnen door Spanje, Nederland werd runner up, Villa, Sneijder en Müller waren o m topscorers met 5 goals.

Met bekende sterren zoals o a Cr Ronaldo, R vd Vaart, M van Bommel, R van Persie, A Robben, F Torres, D Kuyt, N de Jong, Robinho, W Sneijder, T Müller, S Aguero, C A Tevez, B Schweinsteiger. R S Cruz, Ho L K, J Hwan, A, B N'kufo, F Grosso, F Lampard, P J Sung, N Zigic, J H Ahn, Kaka, M Klose, D Alves, F Melo, F Ribéry, L A Messi en verschillende andere grote namen uit de diverse leagues van over de hele wereld.

Bekijk de foto s van het kavel goed voor een volledige eigen indruk, zo veel mogelijk kanten van dit kavel staan op de foto, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventueel schade tot het minimale te beperken, eerst d m v een folie met noppen en met een stevig doosje hier omheen, de verzending van het object voor NLD en andere landen waar ook ter wereld is per aangetekende post, en met verzekering, de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meer dan een kaveI, de kavels die voor boven de honderd euro er uit gaan zullen zonder meer kosten met extra verzekering verzonden worden, andere opties van verzending dan d m v PostNL behoren op verzoek tot de mogelijk heden, maar neem in dat geval s v p direct na afronding van de betaling contact op.

Afwezig bijv. i v m vakantie? geen probleem, het kavel kan op verzoek en in onderling overleg, ook op een later moment toegestuurd worden

Are you interested in discovering similar lots?
Use the hashtag #Panini in the search bar!

Kavelgegevens
Aantal dubbele kaarten / stickers
0
Merk
Panini
Object
3 originele ongeopende boxen
Titel/Naam
South Africa 2010
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
ongebruikt in plastic seal
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen