Panini - Gesealde box + leeg album + 5 pakjes World Cup Germany - 2006

Omschrijving
Panini - Gesealde box + leeg album + 5 pakjes World Cup Germany - 2006
Mint condition - ***Free shipping to Italy***

***Free shipping to Italy***

Aangeboden: een originele Panini box van WorId Cup 2006 Germany, nieuw en nog compleet in het seal van de fabriek, samen met een origineel leeg album en 5 losse zakjes tot slot, alles in mint staat en in uitstekend zonder schade o i d, het gaat om de zakjes in matte lichtblauwe kleur, er zitten 100 zakjes in de box, en met de inhoud van deze vijf losse zakjes er bij is het totaal aantal stickers 525, voor deze collectie zijn er 596 stickers nodig om het compleet te maken, Italië won zijn vierde WK, na 1934, 1938 en 1982, met Frankrijk als tweede en Miroslav Klose als topscorer van het toernooi.

De spelers van dit WK die je in dit boek vindt en eventueel in de zakjes zijn o m C Ronaldo, L A Messi, R v Persie, E v d Sar, F Cannavaro, F Grosso, G. L Buffon, Figo, G Gatusso, Maniche, R S Cruz, J P Sung, P Cocu, F Cannavaro, G Buffon, R v d Vaart, D Kuyt, M Owen, D Beckham, M v Bommel, D Yorke, P Crouch en nog tal van andere bekenden.

Bekijk de foto s van het kavel goed voor een eigen totaalindruk, zo veel mogelijk kanten van dit kavel zijn op de foto s gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst d m v een folie van noppen, met er omheen een stevige doos, de verzending van het object voor Nederland en naar andere landen waar ook ter wereld is per aangetekende pakketpost, en met verzekering, de verzending van het kavel vindt op zijn laatst drie werkdagen na de ontvangst van de betaling plaats, er zijn gunstige verzendkosten. bij het winnen van meer dan één kavel, alle kavels die voor boven 100 euro worden geveild zullen zonder verdere kosten met extra verzekering verzonden worden, andere opties voor verzending dan d m v PostNL behoren op verzoek tot de opties, neem dan s v p contact op meteen na het afronden van de betaling.

Afwezig bijv. i v m vakantie? Geen probleem, het kavel kan op verzoek en in onderling overleg ook op een later moment worden verstuurd.

Are you interested in discovering similar lots?
Use hashtag #Panini in the search bar!
.

Kavelgegevens
Totaal aantal artikelen
1
Merk
Panini
Object
Gesealde box + leeg album + 5 pakjes
Titel/Naam
World Cup Germany
Jaar
2006
Staat
Mint condition
extra‘s
***Free shipping to Italy***
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen