Fiat - 850 sport - 1969

Omschrijving
Fiat - 850 sport - 1969
Kan worden opgehaald in: Nederland - met Nederlands kenteken - 53748 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

De Fiat 850 is een wagen van het Italiaanse automerk FIAT. In vele opzichten is de wagen gebaseerd op zijn voorganger, de Fiat 600. De 850 kwam er om een lege ruimte in het gamma op te vullen nadat de 600 en de Fiat 1100 uit productie werden gehaald.

Deze schuurvondst verkeert gezien zijn leeftijd in een zeer goede staat. De kap kan nog wel wat aandacht gebruiken, Deze auto heeft al 13 jaar of langer niet actief deelgenomen aan het verkeer en draagt nu een zogenaamd "slaap kenteken". Dit betekend dat de auto eerst langs de rdw moet.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt.

Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van de conditie van het betreffende voertuig.
Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma’s.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model type
850 sport
Jaar
1969
Bevindt zich in
Nederland
Carrosserievorm
Cabriolet
Kilometerstand
53748 km
Registratiedocumenten
met Nederlands kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Goud
Paardenkracht
58
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen