Panini - Compleet album Ferrari

Omschrijving
Panini - Compleet album Ferrari
Bijna nieuwstaat. - Met teksten in het Nederlands

Aangeboden hierbij wordt een album van Panini met als onderwerp Ferrari. Het album is uitgegeven ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de autofabrikant in 1997. In het album veel historie, personen, modellen, coureurs, plaatjes met werk in de fabriek, beroemde races waarin Ferrari's zijn uitgekomen et cetera. Het album is in prachtige staat met aan de kaft enige zeer oppervlakkige gebruikssporen, van binnen eigenlijk helemaal niets op aan te merken. Het zit nog zeer stevig in de niet, het album is volledig onbeschreven en in het midden zit de bestelbon nog volledig intact en ook onbeschreven. Let op: deze versie uitgegeven voor België en Nederland heeft alle teksten in het Nederlands.

Bekijk de foto's van het kavel goed voor een volledige eigen indruk, zo veel mogelijk kanten van het object zijn op de foto gezet, het zal kavel met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot het minimale te beperken, eerst d m v een folie met noppen, en met een stevig doosje hier om heen, de verzending van het object is voor NL en andere landen waar ook ter wereld per aangetekend en met een verzekering, de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats drie werkdagen na de ontvangst van de betaling. Er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meer dan een kavel, bij kavels die voor boven de honderd euro er uit gaan zal het zonder meer kosten met een extra verzekering verzonden worden, andere opties voor verzending dan d m v PostNL behoren op verzoek tot de mogelijkheden, neem in dit geval dan s v p direct na afronding van de betaling contact op.

Afwezig bijv. i v m vakantie ? Geen probleem, het kavel kan op verzoek en in onderling overleg ook op een later moment worden toegezonden, let op: tussen 16 en 23 juni is verzenden niet of allen zeer beperkt mogelijk.

Kavelgegevens
Merk
Panini
Object
Compleet album
Titel/Naam
Ferrari
Staat
Bijna nieuwstaat.
extra‘s
Met teksten in het Nederlands
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen