Alfa Romeo - Spider 2.0 - 1988

Omschrijving
Alfa Romeo - Spider 2.0 - 1988
Kan worden opgehaald in: Italië - Amerikaanse importdocumenten - 133000 mi - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Motor onderhouden en gecontroleerd, een mooie 2000 injectiemotor, altijd klaar om te rijden en te reizen. Lichtmetalen velgen. Enkele kleine tekenen van slijtage op de carrosserie die mooi en glanzend is.
Zeer goede banden.

Het werkt goed en rijdt comfortabel. De motor ronkt mooi. Zeer goede versnellingsbak en remmen. Lichtmetalen reserve velgen. Zeer mooi interieur. Soft top zonder gebreken. Radio met afstandsbediening.
Een barst aan de bovenkant van het dashboard is de enige fout die ik kan rapporteren.

Dubbele sleutels met een mooie Alfa sleutelhanger. Tapijten met Alfa-logo. Gezonde bodem.

Amerikaanse auto ingeklaard door de douane (invoerrechten volledig betaald) en naar Italië gebracht met documenten die gereed zijn voor een registratie. Ik ben bezig met het regelen van Italiaanse kentekenplaten met het ASI certificaat van historisch belang.

De documenten die bij het voertuig horen zijn gefotografeerd en te zien op de foto‘s van de veiling. Daarom raden wij aan dat u deze documenten bekijkt en de regels omtrent voertuigregistratie in uw land bij de relevante instanties controleert alvorens te bieden. De verkoper en Catawiki zijn niet verantwoordelijk voor enige bureaucratische registratieproblemen. Administratieve kosten en economische verplichtingen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Kavelgegevens
Merk
Alfa Romeo
Model type
Spider 2.0
Jaar
1988
Bevindt zich in
Italië
Carrosserievorm
Cabriolet
Kilometerstand
133000 mi
Registratiedocumenten
Amerikaanse importdocumenten
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Paardenkracht
125
Cilinderinhoud
1968
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen