Voigtländer Ultramatic CS

Omschrijving
Voigtländer Ultramatic CS
SLR (single lens reflex) camera - Meerdere apparaten/lenzen - Goed (gebruikt en in werkende staat met zichtbare gebruikssporen)

Unieke set van Voigtländer. Een Ultramatic CS met 3.4/35 Color Skoparex; 2.8/50 Color Skopar X, Dynarex 3.4/90 en Super Dynarex 4/135 in een lederen fabrieks systeem tas waar alles precies in past, inclusief accessoires zoals zonnekappen, voorzetlenzen en een filter.
Alle lenzen zijn in perfecte conditie (9 van 10) en de camera eveneens (8.5 van 10). De Ultramatic werkt, inclusief de lichtmeter en automatische belichting. Enige minpunt is het prisma van de camera dat is verweerd is en de zoeker verdonkert. Nog wel bruikbaar.
Zeer zeldzame originele fabriekstas. De tas is van leer en in goede conditie (7.5 van 10). Her en der is het stiksel wat los. De binnenkant is ook netjes.
Extra's: 2x Focar voorzetlenzen, 1x UV, 1x metalen Voigtlander zonnekap 50mm en 1x (zeer zeldzaam) voor 35mm. Alle lenzen hebben voor en achterdoppen.
Nederlandse gebruiksaanwijzing en halve paraattas met riem voor de camera.
Dit is een uniek object voor de Voigtlander verzamelaar. Deze tassen zijn zeer zeldzaam. Alle functies op de camera werken. Niet met film getest!

Kavelgegevens
Meerdere apparaten/lenzen
Ja
Merk
Voigtländer
Model/type nummer
Ultramatic CS
Object/apparaat type
SLR (single lens reflex) camera
Staat
Goed (gebruikt en in werkende staat met zichtbare gebruikssporen)
Aantal hoofdapparaten
5
Type lensbevestiging
bessamatic
Filmtype
135
In werkende staat
Ja
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen