Lancia - fulvia II serie 1.3s Replica Munari-Mannucci Monte 1972 - 1972

Omschrijving
Lancia - fulvia II serie 1.3s Replica Munari-Mannucci Monte 1972 - 1972
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 6000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Lancia Fulvia tweede serie van 1972.
Echt mooie auto gemaakt als een replica van de auto waarmee Munari Mannucci won in MonteCarlo in 1972.
De auto werd geïnspecteerd in december 2018 en de inspectie is geldig tot en met januari 2021. Registratiecertificaat met inspectie weergegeven in de foto's.
GESCHIEDENIS
De auto was in goede staat, met uitzondering van de bodem. In 2005 werd hij gerestaureerd met behandeling tegen corrosie, bodem is vervangen door een Iron Sports bodem, gespoten en uitgerust met een Montecarlo 1972 sportuitrusting, sticker die kan worden verwijderd. Lak en carrosserie in zeer goede staat, altijd in een garage gestaan.
Zeer goed interieur, met perfecte zitplaatsen achterin en met ' fusina'-type voorstoelen. Dashboard is in goede staat, Jaeger wit dashboard instrumenten zijn van een Fulvia 3 omdat de kilometerteller niet werkte, dit is dus niet de oorspronkelijke, en toerenteller is niet in werkende staat, daarom worden zwarte instrumenten in werkende staat geleverd met de auto, zoals weergegeven in foto's.
Mechanisch was de auto ongebruikt en slechts 8 jaar geleden gestart. Remmen werden uitgevoerd, geïnspecteerd en onderhouden. Motor en mechanica in goede en werkende staat, gezien deze auto bijna 50 jaar oud is. Het heeft geen olie lekkage en in de proefrit van 25 km op 17/07/2019 geen problemen ondervonden. In zijn geheel een goede auto. Originele lucht filterbox zal ook worden geleverd.
Auto zal worden geleverd aan de koper met Sineco Epoque motorolie service en de versnellingsbakolie wordt vervangen. Zelfklevende strips van Montecarlo uiterlijk kunnen worden verwijderd.
Om de deuren te vergrendelen, moeten de sleutels opnieuw worden gemaakt. De twee originele voorstoelen zullen ook worden geleverd.
Het is geregistreerd bij Legend Historic Car.
De auto kan worden bekeken en opgehaald in Triëst.

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model type
fulvia II serie 1.3s Replica Munari-Mannucci Monte 1972
Jaar
1972
Bevindt zich in
Italië
Carrosserievorm
Coupé
Kilometerstand
6000 km
Registratiedocumenten
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
90
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen