Volkswagen - Type 14A Hebmüller - 1950

Omschrijving
Volkswagen - Type 14A Hebmüller - 1950
Kan worden opgehaald in: Nederland - met Nederlands kenteken - 2 km - 1 Uitstekende staat - perfecte originele staat

Een originele Volkswagen Kever Type 14A Hebmüller uit 1950. Eén van de zeldzaamste Kevers ooit gebouwd! Slechts 695 stuks gebouwd waarvan nu nog slechts 170 exemplaren bekend zijn.

Deze Hebmüller heeft een zeer uitgebreide historie met foto documentatie en brieven over de restauratie en werkzaamheden. Eén van de Hebmüllers met de meest uitgebreide historie van alle bekend!

Bouwjaar: 1950.

Keuring of apk : Geen geldige APK keuring (vrijgesteld).

Papieren: Nederlands kenteken.

Transmissie: Handgeschakeld.

Motor: 1.1L - 4-cilinder - 26 pk.

Brandstof: Benzine.

Kleur: Zwart/Creme

Kilometerstand: 2 km na restauratie!

Staat van onderhoud: Auto is volledig gerestaureerd naar origineel, in top conditie. Motor, versnellingsbak en remmen zijn volledig gereviseerd en zijn in uitstekende conditie!

Staat van lakwerk : Lakwerk is in goede conditie, is compleet nieuw aangebracht tijdens de restauratie!

Staat van exterieur: Het exterieur is compleet gerestaureerd en alle originele sierlijsten, bumpers en details zijn uitstekend gerestaureerd en verkeren in top conditie. De soft-top is compleet gerestaureerd en vernieuwd naar originele conditie!

Staat van interieur: Het interieur is in nieuwstaat, compleet gerestaureerd en in top conditie! Alle originele details zijn aanwezig!

Nummers:
Bodynummer: 14-00625
Chassisnummer: 1-0145991
Opbouwnummer: 19513 1702

Hier vindt u een link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=xgFt-x2rJKw Hier vindt u een link naar het register: https://www.hebmueller-registry.com/models-reader-hebmueller/id-1-045991.html

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Type 14A Hebmüller
Jaar
1950
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Cabriolet
Kilometerstand
2 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
1 - Perfecte staat: uitstekende originele staat
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit, Zwart
Paardenkracht
26
Cilinderinhoud
1100
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen