Fiat - 500 L - 1970

Omschrijving
Fiat - 500 L - 1970
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 69000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

· Keuring: geldig tot 2021
- Eigenaren: 1
- Motor: 500 cc
- Mechanica: origineel
- Zitplaatsen: 5
- Banden: goed

BESCHRIJVING
FIAT - 500 L uit 1970, slechts een eigenaar, gecertificeerd, altijd het bezit van dezelfde eigenaar geweest en werd doorgegeven aan zijn zoon na zijn overlijden, gerestaureerd met zorg en passie een aantal jaren geleden en altijd in een garage gestald, alleen gebruikt tijdens weekenden in een kleine plaats in de provincie Rome. Goed werkende en originele mechanica, heeft slechts 69.000 km gereden.
Interieur in perfecte staat zoals te zien op de foto‘s, glanzend lakwerk en zonder roest, goed en stevig ondanks zijn leeftijd, met kleine tekenen van ouderdom.
In goede algehele staat. Altijd binnen gestald en zo beschermd tegen lage temperaturen, sneeuw en ijs.
Een echt Italiaanse juweeltje, zeer geschikt voor dagelijks gebruik, geweldig en helder chroom.
Transportmogelijkheid via een bedrijf gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, kosten zijn ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen na de verkoop. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens het transport. Kopers buiten Italië: het zal een aantal dagen duren om het transport en de complete administratieve procedure ter export (in overeenstemming met de wetgeving die van toepassing is) te regelen.
Het voertuig wordt beschouwd als afgeleverd wanneer hij wordt overgenomen door het transportbedrijf. Kosten voor export en transport te betalen door de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.


De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model type
500 L
Jaar
1970
Bevindt zich in
Italië
Carrosserievorm
Hatchback
Kilometerstand
69000 km
Registratiedocumenten
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Beige
Paardenkracht
18
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen