Val Saint Lambert - Kandelaars Griffon - Kristal

Omschrijving
Val Saint Lambert - Kandelaars Griffon - Kristal
België - 1935

Val Saint Lambert Luxval Kandelaar, model Griffon met de originele kristallen hangers aan de druppelvanger. Goede staat, gemerkt ‘Val St Lambert Belgique’
laatste foto’s zijn een uittreksel uit de luxval catalogus van 1935. De kandelaar is deels gesatineerd, deels helder. Het design zorgt ervoor dat dit een erg gewild verzamelobject is geworden voor verzamelaars van kristal, glas, art deco en art nouveau. De gesatineerde stukken van Val Saint Lambert zijn erg zeldzaam, de originele kristallen hangers aan de bobèche zorgen ervoor dat dit een uniek stuk is.

Word verzonden naar Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Frankrijk (afhaalpunt), UK, Italië, Luxemburg, Nederland en Portugal met Mondial Relay. Met Bpost of Bpost international voor België (verzekerd) en overige bestemmingen. Wenst u een verzekerde verzending? gelieve me dan te contacteren onmiddellijk na betalen van het kavel. Kristal wordt steevast dubbel verpakt (kristal-vulmateriaal-doos-vulmateriaal-doos).

Kavelgegevens
Object
Kandelaars Griffon
Materiaal
Kristal
Fabrikant/merk
Val Saint Lambert
Model / Naam
Griffon
Stijl
Art Deco
Geschatte periode
1935
Land van herkomst
België
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen