Lancia - Gamma Coupe 2500 - 1977

Omschrijving
Lancia - Gamma Coupe 2500 - 1977
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 5150 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Prachtige Lancia Gamma 2500 Coupe, eerste serie, is intact bij ons aangekomen.
Het heeft de meest gewilde motor door fans, de 2498 cc boxer motor die geen enkel structureel probleem m.b.t. het ontwerp vertoont, in tegenstelling tot het jongere zusje dat aangedreven wordt door een 1999 cc.

De auto werd gedurende verscheidene jaren gebruikt als een bedrijfswagen; het werd vervolgens gekocht door de twee-na-laatste eigenaar, die het toegevoegd heeft aan zijn wagenpark.

De auto werd daarom gedurende de laatste 10 jaar zeer weinig gebruikt en uitsluitend als een auto op de filmset. Het verscheen in verschillende Italiaanse films en televisieseries, zoals ‚Il Generale Dalla Chiesa‘ en ‚Vallanzasca e gli angeli del male‘. De auto kan worden gezien in YouTube-video's over de films die genoemd zijn.

Wanneer het niet aan het werk was (op de filmset) verbleef het in een overdekte garage en dat is hoe het de tegenwoordige tijd bereikte.

De carrosserie is uitstekend en glanzend, het vertoont geen krassen of deuken, er is slechts een bijwerking onder het remlicht rechtsachter.

Het interieur is gemaakt van beige chenille dat bruin lijkt afhankelijk van hoe de vezels geplaatst zijn, een typisch kenmerk van chenille, en het werd onlangs gereinigd met stoom. Een kleine sigaret brandplek is zichtbaar in de achterbank aan de linkerkant, zoals getoond in de foto's.
De hemelbekleding is nieuw.
Het blauwe tapijt is origineel en het is in een zeer goede staat bewaard gebleven, zoals getoond in de foto's.
Dashboard en alle elektrische accessoires, koplampen, indicatoren, elektrisch bedienbare ramen, ruitenwissers en ventilatoren zijn in een werkende staat. De auto is uitgerust met airconditioning als een originele accessoire; moet herzien worden en eventueel gewijzigd zodat het compatibel is met gassen die momenteel beschikbaar zijn.

Motor en versnellingsbak zijn in een goede staat zijn, de auto is gemakkelijk te rijden en het schakelt soepel door de versnellingen. De remklauwen hebben onlangs een onderhoudsbeurt gehad en de remleidingen zijn vervangen. De auto remt correct, zelfs indien het intrappen van het pedaal wat lang lijkt te zijn.

De banden zijn nieuw, die zijn zes maanden geleden aangeschaft.

De auto heeft onlangs een keuring gehad die de veiligheid op de openbare weg bevestigt, en het is geldig tot september 2020.

Wilt u meer iconische Italiaanse kavels vinden?
Gebruik dan hashtag #ItalianIcons in de zoekbalk!

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model type
Gamma Coupe 2500
Jaar
1977
Bevindt zich in
Italië
Carrosserievorm
Coupé
Kilometerstand
5150 km
Registratiedocumenten
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Metallic lichtblauw
Paardenkracht
140
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen