Nr. 29072621

Verkocht
Yamaha - XJ 600 S Diversion - 600 cc - 1993
Eindbod
€ 750
240 weken geleden

Yamaha - XJ 600 S Diversion - 600 cc - 1993

Typische alleskunner, deze Diversion. Niet voor niets ook nog populair na de komst van opvolger Fazer. Zuinig, soepel, snel genoeg voor normaal motorrijden; ook op de snelweg. Trekkracht begint al bij 1500 toeren, dus je komt soepel en gladjes de bocht uit. Lekker rechtop zitten, goede spiegels en een goed koppeling gevoel. Deze was van een meisje dat niet veel reed en hem ook nog wel eens buiten liet staan. De auto was toch comfortabeler… Onderhoud is gedaan, dus klaar voor Go! Hij gromt als een dikke duizend omdat er Laser einddempers zijn gemonteerd. Die zijn eventueel te temmen met DB killers, maar je kan het ook zo laten want het klinkt echt ‘lekker’. Motorfiets is klokgaaf; gewoon helemaal in orde en kan dus zo de weg op. Hij is geschikt voor beginners met een smalle beurs, maar juist oudere ervaren motorrijders hebben ook plezier met deze tijdloze motor. Hij is licht te hanteren, kan alles wat je wilt en de zit is niet te hoog. Zelfs met twee kun je goed rijden. Typisch een fiets die je met je verstand koopt…

Nr. 29072621

Verkocht
Yamaha - XJ 600 S Diversion - 600 cc - 1993

Yamaha - XJ 600 S Diversion - 600 cc - 1993

Typische alleskunner, deze Diversion. Niet voor niets ook nog populair na de komst van opvolger Fazer. Zuinig, soepel, snel genoeg voor normaal motorrijden; ook op de snelweg. Trekkracht begint al bij 1500 toeren, dus je komt soepel en gladjes de bocht uit. Lekker rechtop zitten, goede spiegels en een goed koppeling gevoel.

Deze was van een meisje dat niet veel reed en hem ook nog wel eens buiten liet staan. De auto was toch comfortabeler…

Onderhoud is gedaan, dus klaar voor Go!

Hij gromt als een dikke duizend omdat er Laser einddempers zijn gemonteerd. Die zijn eventueel te temmen met DB killers, maar je kan het ook zo laten want het klinkt echt ‘lekker’.

Motorfiets is klokgaaf; gewoon helemaal in orde en kan dus zo de weg op.

Hij is geschikt voor beginners met een smalle beurs, maar juist oudere ervaren motorrijders hebben ook plezier met deze tijdloze motor. Hij is licht te hanteren, kan alles wat je wilt en de zit is niet te hoog. Zelfs met twee kun je goed rijden.

Typisch een fiets die je met je verstand koopt…

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object