Hans Leijerzapf - De laatste werkdag

Omschrijving
Hans Leijerzapf - De laatste werkdag
Zeefdruk - Handgesigneerd - 175/200 - 2007

Treffend werk met twee heren in trenchcoat en hoed, aktetas en paraplu die vermoedelijk na de werkdag onderweg zijn naar huis. Fraai weergegeven wolkenpartij en een blauw podium.

Biografie:
Hans Leijerzapf is geboren in Leiden in 1951. In 1974 studeerde hij af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag in grafiek en schilderen.De werken van hem zijn anekdotisch figuratief. De voorstelling van mannen met jassen op een podium-achtige verhoging suggereert dat er nog iets moet volgen: de clou, de ontknoping. Leijerzapf laat de invulling over aan het inzicht van de kijker. Hij heeft zijn atelier in IJsselstein maar exposeert door heel Nederland in toonaangevende galeries. Hij leeft voor de kunst en de kunst is zijn leven. Geïnteresseerd als hij is in de wereld en de mens geeft hij een zelfreflectie met humor en zelfspot. Hij houd de toeschouwer een spiegel voor waar je vaak om moet lachen.

Kavelgegevens
Kunstenaar
Hans Leijerzapf
Titel van kunstwerk
De laatste werkdag
Techniek
Zeefdruk
Signatuur
Handgesigneerd
Jaar
2007
Periode
2000-2009
Editie
175/200
Staat
Nieuw
Afbeeldingsgrootte
50,5×24,5 cm
Totale afmetingen
64,5×32,5×64,5 cm
Verkocht met lijst
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen