Opel - Kapitan - 1963

Omschrijving
Opel - Kapitan - 1963
Kan worden opgehaald in: Nederland - met Nederlands kenteken - 16364 km - 4 - In een goede staat, rijklaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.

Nette Opel Kapitan 1963 op NL kenteken. Ingevoerd vanuit Frankrijk. Heeft links voor op het spatbord een kleine schade. Rand wielkast links verdient aandacht. Auto loopt en schakelt prima. Is zeer regelmatig gebruikt voor het rijden van bruiloften en jubilea. De 6 cilinder motor loopt zeer netjes en rustig.

Dit voertuig heeft een Nederlands kenteken maar geen geldige APK. Over de onderhoudshistorie is alleen bekend dat deze door onszelf is uitgevoerd sinds aankoop in mei 2015.

De motor is los en loopt netjes.Versnellingsbak schakelt goed. De carrosserie is redelijk tot goed met enkele plaatsen die werk nodig hebben. De lak is redelijk tot goed behalve op plaatsen waar roest zichtbaar is of waaraan gewerkt dient te worden.

De auto bevindt zich in Sittard, Nederland en is daar ook te bezichtigen.
Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Opel
Model Type
Kapitan
Jaar
1963
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Limousine
Kilometerstand
16364 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
58
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen