Nr. 30502335

Verkocht
Fiat - 130 Coupé "NO RESERVE" - 1972
Eindbod
€ 12,960
231 weken geleden

Fiat - 130 Coupé "NO RESERVE" - 1972

1972 Fiat 130 Coupe - Automaat -A/C (airconditioning) Zeer zeldzame originele 'DONKERPAARS' kleurcode 198, zeer zeldzaam, minder dan 100 geproduceerde exemplaren in de wereld! Uiterst zeldzaam. Volledig overeenkomende nummers (motor, versnellingsbak, originele fabriekskleur) De auto had slechts drie eigenaren sinds nieuw, waarvan twee dames van de Venetiaanse burgerij die het efficiënt en binnenshuis bewaard hebben. Het werd slechts eenmaal volledig opnieuw gespoten in 2014. De 3235 CC 6-cilinder V-motor verkeert in een goed werkende staat en een compressietest werd uitgevoerd, goedgekeurd met uitstekende waarden (zie foto's). Nieuwe banden, elektrisch systeem werd gerestaureerd. Alle plaatmetalen onderdelen zijn origineel van de fabriek en een test met een voelermaat werd uitgevoerd om de robuustheid te controleren (zie foto's). De keuring, voorgeschreven bij de wet, werd gedaan in OKTOBER 2019 en is geldig tot en met OKTOBER 2021. Opties: Elektrisch bedienbare ramen, originele airconditioning (moet bijgevuld worden, compressor werkt goed); Dit wordt beschouwd als het mooiste model ooit geproduceerd door Fiat: Pininfarina carrosserie en de mechanische onderdelen werden gebouwd in samenwerking met Ferrari. Let op: kleine scheur in de zitplaats van de passagier, enkele tekortkomingen op de kofferbak. Bieders zijn welkom om het voertuig te bezichtigen en te testen, het staat in 51039 Quarrata, PT, Italië. Stuur een bericht naar 'Catawiki' om een afspraak te maken. Documenten zijn in orde en klaar voor de overdracht van eigendom of export. Wij zorgen voor de eigendomsoverdracht op afstand, of voor exportdocumenten. Verzending door heel Italië, Europa en wereldwijd tegen aantrekkelijke kosten.

Nr. 30502335

Verkocht
Fiat - 130 Coupé "NO RESERVE" - 1972

Fiat - 130 Coupé "NO RESERVE" - 1972

1972 Fiat 130 Coupe - Automaat -A/C (airconditioning)

Zeer zeldzame originele 'DONKERPAARS' kleurcode 198, zeer zeldzaam, minder dan 100 geproduceerde exemplaren in de wereld! Uiterst zeldzaam.

Volledig overeenkomende nummers (motor, versnellingsbak, originele fabriekskleur)

De auto had slechts drie eigenaren sinds nieuw, waarvan twee dames van de Venetiaanse burgerij die het efficiënt en binnenshuis bewaard hebben. Het werd slechts eenmaal volledig opnieuw gespoten in 2014.

De 3235 CC 6-cilinder V-motor verkeert in een goed werkende staat en een compressietest werd uitgevoerd, goedgekeurd met uitstekende waarden (zie foto's).

Nieuwe banden, elektrisch systeem werd gerestaureerd.

Alle plaatmetalen onderdelen zijn origineel van de fabriek en een test met een voelermaat werd uitgevoerd om de robuustheid te controleren (zie foto's).


De keuring, voorgeschreven bij de wet, werd gedaan in OKTOBER 2019 en is geldig tot en met OKTOBER 2021.

Opties: Elektrisch bedienbare ramen, originele airconditioning (moet bijgevuld worden, compressor werkt goed);


Dit wordt beschouwd als het mooiste model ooit geproduceerd door Fiat: Pininfarina carrosserie en de mechanische onderdelen werden gebouwd in samenwerking met Ferrari.


Let op: kleine scheur in de zitplaats van de passagier, enkele tekortkomingen op de kofferbak.


Bieders zijn welkom om het voertuig te bezichtigen en te testen, het staat in 51039 Quarrata, PT, Italië. Stuur een bericht naar 'Catawiki' om een afspraak te maken.

Documenten zijn in orde en klaar voor de overdracht van eigendom of export. Wij zorgen voor de eigendomsoverdracht op afstand, of voor exportdocumenten. Verzending door heel Italië, Europa en wereldwijd tegen aantrekkelijke kosten.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object