Opel - Kadett 1200 S - 1976

Omschrijving
Opel - Kadett 1200 S - 1976
Kan worden opgehaald in: Italië - Chronologische certificatie - 78280 km - 4 - In een goede staat, rijklaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.

Zeer zeldzame Opel Kadett 1000 S, automaat uit 1976, bewaard gebleven, nooit gerestaureerd, slechts één eigenaar, altijd binnenshuis gestald, met een kilometerstand van slechts 78.000 km, mechanica in een werkende staat, nauwkeurige en werkende transmissie, het is raadzaam om een onderhoudsbeurt te verrichten met een zorgvuldige inspectie omdat de auto gedurende vele jaren niet werd gebruikt.
Zeer goed en bewaard gebleven interieur, degelijke en roestvrije bodem.

De auto verkeert in een zeer goede staat ondanks de leeftijd, geen ongelukken, een complete restauratie wordt aanbevolen om perfectie en veilig gebruik op de weg te bereiken. Een goede, degelijke en originele basis voor een restauratieproject.

De auto heeft geen documenten, het wordt geleverd met een PRA-verslag en een chronologisch certificaat. Het is mogelijk om het voertuig in Italië te registreren via de ASI (Automotoclub Storico Italiano).

Controleer vóór het bieden of u uw voertuig in uw land kunt registreren met deze documenten.


Transportmogelijkheid via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationale en internationale transporten, kosten komen ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen na de verkoop.
Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Kosten voor de exportdocumenten en het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.

De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Opel
Model Type
Kadett 1200 S
Jaar
1976
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
78280 km
Registratiepapieren
Chronologische certificatie
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Geel
Paardenkracht
60
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen