Honda - CN 250 ex Gabriel Batistuta - 250 cc - 1992

Omschrijving
Honda - CN 250 ex Gabriel Batistuta - 250 cc - 1992
Staat: Uitstekend - Registratiepapieren: met Italiaans kenteken - Locatie: Italië

Honda CN 250 van de eerste eigenaar, de beroemde Argentijnse voetballer Gabriel Batistuta (hij speelde zijn eerste seizoen in Forentina in '91-'92, hij gebruikte deze auto om in Florence rond te rijden).

Na de koop werd deze Honda nooit meer gebruikt: hij werd altijd goed onderhouden en is goed bewaard gebleven als een collector's item. Dit is aantoonbaar wegens het feit dat hij nooit meer is gekeurd.

Eerste lak, geen ongelukken en niet omgevallen, perfecte plastic onderdelen. Motor, remmen en chassis in perfecte staat. Onlangs onderhouden met een nieuwe accu. Met originele sleutels, gebruikershandleiding en onderhoudsboekje. Italiaanse documenten in orde.

De motorfiets heeft een Florence (FI) kenteken. Transport in overleg, de kosten zijn voor de koper. Ophalen ter plaatse wordt georganiseerd door de koper.

Italiaanse kopers: Kosten voor de eigendomsoverdracht dienen te worden betaald door de koper. Kopers buiten Italië: uitschrijvingskosten voor export (€100) komen ten laste van de koper.

Het is raadzaam het voertuig te komen bekijken met een betrouwbare monteur alvorens te bieden

Dit is een video van de bromfiets in actie, foto‘s en kenteken-registratierapport.
https://youtu.be/bp04LRTGFpM

Kavelgegevens
Merk
Honda
Model Type
CN 250 ex Gabriel Batistuta
Motorinhoud (in cc)
250
Eerste registratiejaar
1992
Staat
Uitstekend
Registratiedocumenten
met Italiaans kenteken
Kilometerstand
27512 km
Framenummer
HMMF025207003
Motornummer
MF02E
Locatieland
Italië
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen