Peugeot - 106 Rally 1.3i - 1995

Omschrijving
Peugeot - 106 Rally 1.3i - 1995
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 165724 km - 3 Zeer goede staat - zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Deze leuke Peugeot 106 Rally werd gedurende zijn 25 jaar altijd op de weg gebruikt (geen races).
Dit wil ik graag benadrukken, het is niet makkelijk een originele, gezonde en goed onderhouden auto als deze te vinden. Vaak is de 106 Rally de eerste keuze geweest van veel coureurs vanwege hun kenmerken en hun bouw, zonder hun ware te aard te verbergen als auto‘s die eigenlijk bedoeld zijn om mee te racen.

Met een 1296cc-motor en 98 pk bij 7.200 tpm, een drooggewicht van slechts 880 kg en een korte wielbasis, gegarandeerd, puur plezier bij elke bocht. Daarom zijn 106 rally-auto's die verkocht worden vaak ‘gestapeld‘ in tegenstelling tot dit model. In uitstekende staat bewaard gebleven gezien zijn 25 jaar en 167.658 gereisde kilometers.

Altijd zorgvuldig onderhouden door zijn vorige eigenaars.
Motor in zeer goede, werkende staat en de versnellingsbak werkt geweldig. Origineel interieur ook in goede staat (slechts twee kleine scheurtjes op de achterbank, links).
De carrosserie heeft een blaasje op de kofferbak, eentje op de motorkap en eentje op de rechter deur. U kunt op de foto‘s zien hoe onbelangrijk deze gebreken zijn. Distributie werd verbeterd met 'ORAP' distributie, rigide maar niet hard, waardoor deze Franse auto gevoelig en snel door bochten kan. Echt leuk.

De auto heeft een geldige keuring tot december 2020 en kan worden bekeken in Messina, Sicilië, Italië.
Transport binnen Italië of naar het buitenland kan in overleg met de koper worden afgesproken.

Kavelgegevens
Merk
Peugeot
Model Type
106 Rally 1.3i
jaar
1995
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Hatchback
Afgelezen kilometerstand
165724 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
98
Staat (Algemeen)
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen