Helveco - Zwitsers muziekklokje - Romantisch - Composiet

Omschrijving
Helveco - Zwitsers muziekklokje - Romantisch - Composiet
Zwitserland - Tweede helft 20e eeuw

Zeer mooi en gaaf donkerrood boulle model klokje met handgeschilderde florale motiefjes. Het klokje loopt op een kwalitatief goed zwitsers 8 daags uurwerkje, handopdraaibaar en heeft tevens een goed kwalitatief speeldoosje wat een leuk en goed klinkend wijsje af kan spelen. Werkt allemaal prima. Een geweldig en persoonlijk kerstcadeau!! Ondanks de leeftijd van ca 6o jaar in geweldig mooie staat. Jaar garantie op uurwerkje door uurwerkmaker, behoundens de opwindveer.
Goed verpakt T&T aangetekend verstuurd
Op grond van enkele zeer slechte ervaringen met de kwaliteit van lokale bezorgers en de dan niet meer mogelijke communicatie verzend ik alleen nog kwetsbare items aangetekend en extra verzekerd. Bovendien extra goed verpakt bv. doos in doos en gebruik speciale materialen. Realiseert u zich naast de extra kosten toch steeds een verhoogd risico op duur van bezorging en mogelijke schade. Houd rekening met een bezorgtijd van meer dan 10 dagen in Azie. Wordt meteen verzonden.Kavelgegevens
Object
Zwitsers muziekklokje
Materiaal
Composiet
Fabrikant / Merk
Helveco
Model / Naam
muziekklokje
Stijl
Romantisch
Geschatte periode
Tweede helft 20e eeuw
Land van herkomst
Zwitserland
Staat
Uitstekende staat - nauwelijks gebruikt met minimale gebruikssporen en tekenen van ouderdom
Afmetingen
16×8×3 cm
Gewicht
1 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen