Alfa Romeo - 2000 GT Veloce - 1973

Omschrijving
Alfa Romeo - 2000 GT Veloce - 1973
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 35000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

- Geldige keuring: verricht in 2017
-Documenten: Italiaans
- Eigenaars: 2

Beschrijving:
Prachtige, gezonde en betrouwbare 2000 GT Veloce (105,21), met 2 eigenaren. De eerste eigenaar is van Italiaanse afkomst maar woont in Frankrijk. De auto heeft dus, zoals u kunt zien, de identificatieplaat van de Alfa Romeo dealer in Frankrijk. Daarna keerde de eigenaar terug naar Italië met zijn auto en registreerde het in Italië, met nieuwe kentekenplaten, in 1990 verkocht hij het aan mij, en het is dus in mijn bezit sinds 1990. Motor, interieur en originele kleuren.

Let wel:
het heeft geen roestproblemen, een geweldige lak, geen deuken, geen ongelukken gehad. Attentie: kleine scheuren aan de bovenkant van het dashboard in de buurt van de luchtinlaten, een vrij gebruikelijk probleem van dit model. De hemelbekleding heeft vlekken, zoals u kunt zien, maar is intact; de bekleding is origineel en in een uitstekende staat gezien de leeftijd; het mist enkele kleine details die gemakkelijk kunnen worden hersteld.
Voor het overige is het een auto die ik normaal gebruik zonder enige problemen, onlangs heb ik de carburateurs laten reviseren door een specialist en de auto is nu echt goed, zowel m.b.t. de snelheid en het stationair lopen. Het elektrische systeem werkt perfect.


Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Scorrano (LE), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Alfa Romeo
Model Type
2000 GT Veloce
Jaar
1973
Bevindt zich in
Italië
Afgelezen kilometerstand
35000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
132
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen