Lancia - 2000 i.e. Berlina - 1974

Omschrijving
Lancia - 2000 i.e. Berlina - 1974
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 65000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Lancia-2000 I.E. Sedan uit 1974, met grote zorg onderhouden.

Carrosserie zonder roestvlekken, zeer goed bewaard gebleven. Motor en transmissie in een uitstekende staat. Met alle opties die op dat moment oorspronkelijk werden geleverd, zoals elektrisch bedienbare ramen, airconditioning, hydraulische stuurbekrachtiging en elektronische brandstofinspuiting.

Zeer goed interieur, houten details en grijze fluwelen bekleding, origineel en goed bewaard gebleven. Jaloezieën aan de achterzijde zonder scheuren of ongestikte delen. Motor en mechanica volledig gecontroleerd, revisie van het remsysteem met vervanging van leidingen en brandstofsysteem. Nauwkeurige onderhoudsbeurt verricht in februari. Injectiesysteem in orde.

In 2005 werd het (verwijderbare) LPG-systeem aan de auto toegevoegd om het comfortabel te kunnen gebruiken (gezien de talrijke beperkingen m.b.t. het verkeer) en voor een lage prijs. De tank werd vervangen in 2015. Met slechts één knop kunt u ervoor kiezen om het te gebruiken met benzine, zoals oorspronkelijk, of met LPG.

Een bijzonderheid die weinig bekend is, is dat de laatste honderden motoren die werden geproduceerd met elektronische injectie en gemonteerd werden op sedans en coupes een herziening ondergingen door Bosch technici qua elektronica specifiek voor de Lancia boxermotor, dit verbeterde de prestaties en maximaal vermogen, dus het was gelijkwaardig aan een echte 130 pk.

Klaar voor elke reis, zeer rustig, flexibel en comfortabel.

Defecten: een lichte deuk verborgen achter de achterste bumper aan de rechterkant, de bumper is intact maar het heeft een kleine barst.

Op de foto's kunt u de kenmerken en de details van de auto zien.

Voor de eerste keer geregistreerd op 24/01/1974.
De afgelezen kilometerstand is 65.150 km.
Kentekenplaat VA676789.
Keuring geldig tot februari 2020.


Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Varese, Italië.

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model Type
2000 i.e. Berlina
Jaar
1974
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
65000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Paardenkracht
125
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen