Fiat - 124 Berlina - 1976

Omschrijving
Fiat - 124 Berlina - 1976
Bevindt zich in: Italië - Verkoopwet, verkoopfactuur en certificaat van wettige oorsprong - 83914 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

- Eigenaren: 1
- Motor: 1200 cc
- Zitplaatsen: 5
- Banden Goed

BESCHRIJVING
FIAT - 124 Saloon 1972, 1200 cc, slechts één eigenaar, altijd zorgvuldig gestald in een garage, was eigendom van een voormalige Fiat-monteur, aangekocht van de beroemde Fiat-dealer genaamd ‘DellaCasa’ in Trino (Vercelli, Italië) die tegenwoordig nog altijd open en actief is.

Een degelijk en intact voertuig, matching colours en matching numbers, eerste lakwerk bewaard gebleven, nooit opnieuw gespoten, geen roest en geen ongevallen. Origineel interieur in zeer goede staat, mechanica met slechts 83.914 originele km, in werkende staat en met routineonderhoud altijd verricht, hij werkt als een zonnetje.
Nieuwe rem- en benzinepomp, accu en onderhoud gedaan.

Auto zonder documenten, kan weer rijwaardig worden na registratie bij het historische register van de ASI (Automotoclub Storico Italiano).
Wordt verkocht met een certificaat van wettige herkomst, een betaalbewijs en een verkoopfactuur. Controleer a.u.b. of het voertuig geregistreerd kan worden in het land van bestemming met de documenten zoals beschreven bij de veiling.

Een werkelijk unieke auto, waarbij de tijd lijkt te hebben stilgestaan.


Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper.
Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Kosten voor de exportdocumenten en het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat het organiseren van het vervoer een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele problemen met de levering en/of schade.
De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
124 Berlina
Jaar
1976
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
83914 km
Registratiepapieren
Verkoopwet, verkoopfactuur en certificaat van wettige oorsprong
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
60
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen