MG - TD - 1952

Omschrijving
MG - TD - 1952
Bevindt zich in: Italië - met Amerikaans kenteken - 22000 mi - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

MG TD uit 1952 die het eigendom was van een medewerker van de bekende zanger Jimmy Ruffin, leider van de zanggroep Temptations. Het stond vele jaren verlaten in een oud pand in de stad Collinsville, een gemeente in Illinois, vóór de ontdekking en de restauratie in de jaren 1990.

Complete en degelijke auto, niet doorgeroest, mechanica in werkende staat en met normale douane-inklaringsdocumenten, de Amerikaanse documenten zijn gereed.

De auto bleef altijd in de thuisstad van Jimmy Ruffin, hij keerde zelden terug uit Las Vegas tijdens onderbrekingen van zijn wereldtournees.
Een stukje Amerikaanse geschiedenis (en daarbuiten), vol herinneringen en verbazingwekkende verhalen.

Nummergelijke auto, dient geheel gerestaureerd te worden. De documenten die bij het voertuig worden meegeleverd zijn op de foto‘s te zien, we raden aan deze goed te bekijken en navraag te doen bij de relevante voertuigregistratie-instanties in uw land alvorens te bieden.

De verkoper en Catawiki zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bureaucratische registratieproblemen. Alle administratieve en economische verplichtingen zijn ten laste van de koper.

Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, de kosten hiervan zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor export in overeenstemming met de geldende wetgeving. De kosten voor de exportdocumenten en het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.


Het voertuig moet worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Kavelgegevens
Merk
MG
Model Type
TD
Jaar
1952
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
22000 mi
Registratiepapieren
met Amerikaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
50
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen